Milan Chovanec

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2014 11:12:50 - ihor

Važenej pane.

Tim to dovolujisy Vas poprosit pro uvaděni skutečneho stavu v jakem je ZZC Bela Jezova.Včera ČT24 ve sve reportaže zdelila že to je ubytovna,bohužel osobne vim že to je veznice ze silenou ochranou.Moje ditě Ihor Kolodnyckyj rozenej 13 ledna 2009 v Praze se tam nachazel od 1 5 2010 po 27 10 2010.Vubec nikomu nevadilo že SUZ uvadi že děti do 3 let tam mochou se nachazet maksimalně 90 dni.Komu to je vychodne?Kam tečov penize vyučtovane každimu za pobyt v ZZC Bela Jezova.Nemusite mne odpovidat.Udělajtěsy požadek na ministerstvu ,obzvlašt na OAMP ,odděleni Mezinarodne ochrany.Děkuji.Ihor Kolodnyckyj.mHaviřov.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2014 16:50:44 - Milan Chovanec

Dobrý den,

Česká republika věnuje dlouhodobě migrační problematice velkou pozornost. Snažíme se lidem, kteří odešli ze svého domova do cizí země, jejich situaci co nejvíce usnadnit, ale musíme v prvé řadě brát ohled na bezpečnost České republiky. Většina cizinců k nám samozřejmě přichází v míru a s dobrými úmysly, ale v době globální hrozby terorismu nebo šíření nakažlivých nemoci je zapotřebí velké opatrnosti. Objekty jako středisko Bělá Ježová slouží k tomu, aby cizinci prošli procedurami, které jsou nutné pro jejich začlenění do naší společnosti, včetně základů českého jazyka. Tento postup je zcela běžný ve všech vyspělých evropských státech a dění v těchto zařízeních je pečlivě monitorováno orgány Evropské unie i nevládními organizacemi. Imigrační procedury samozřejmě nejsou nic příjemného, své by o tom mohli vyprávět čeští občané, kteří za komunismu emigrovali na Západ, ale nezlobte se, srovnávat tato střediska s vězením, není úplně na místě. Každopádně Vám i vaší rodině přeji, abyste se v České republice cítili dobře a mohli ji, i přes tuto negativní zkušenost, považovat za svůj druhý domov.