ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.07.2014 16:42:14 - I1

Upřímností k nevychovanosti?

Pane Velebo (ještě před rokem bych napsal vážený), pan Habera má plné právo se vyjadřovat k osobě veřejné, kterou se pan Zeman zvolením prezidentem bohužel stal. Pan Zeman je politik jako Vy všichni a předpokládá se, že má hroší kůži, kterou jste po zvolení senátorem jako nezávislý kandidát, prokázal i Vy přijetím obročí předsedy SPO(Z). Dotaz: Stálo Vám to za to? Podruhé už se Vám to nepovede. Váš bývalý volič

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.07.2014 9:45:33 - Jan Veleba
Vážený můj bývalý voliči,
nemám rád, když někdo nemá odvahu napsat svoje jméno. Ale budiž, asi k tomu máte nějaký důvod.Pokud se týká pana Habery, tak na svém vyjádření trvám. Jistě má právo se vyjadřovat k prezidentu republiky. Ale v jeho podání to není vyjádření, ale cílené zostuzení. A pokud se týká mne a "přijetí obročí předsedy SPO" jak píšete, tak vám musím sdělit, že tuto práci dělám zadarmo. Není to v mém případě obročí, ale spíše "oběť nebo dokonce sebevražda". Můj hlavní motiv, proč jsem tento krok udělal je naděje, že budu moci svoje politické názory lépe prezentovat a dostávat k voličům.
Přestože máme novou vládu, tak jedna věc se nezměnila - základní metodou je nemilosrdný boj jeden proti druhému, podpásovky, zesměšňování, vyhrožování atd. Jenom ne dohoda, jenom ne úcta k tomu druhému apod. Pokud se toto nezmění, tak se nepohneme dopředu. A já bych rád alespoň nepatrně přispěl k veřejné diskusi o návratu elementární slušnosti, úcty a spolupráce.
V Agrární komoře, kterou jsem vedl 9 let se mně to do značné míry podařilo. To jsou vážený můj bývalý voliči moje motivy. Možná je to utopie, ale přesto to budu takto dělat. A ještě jednu drobnost. Pokud jste sledoval předvolební souboj ve druhém kole prezidentských voleb, pak vám nemohlo uniknout, že pan kníže pravil, že kdyby prezident Edward Beneš žil nyní, že by skončil  Haagským tribunálem. Nevím jak vy, ale já jsem Čech a tento směr české politiky je pro mne naprosto nepřijatelný a jsem rád, že vyhrál Miloš Zeman. Ale váš názor vám samozřejmě neberu.                                                                                                                               Jan Veleba