Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2014 9:38:55 - Linda z ČR

kandidátky

Vážená paní poslankyně. Zajímalo by mě, proč má vaše hnutí takové problémy při sestavování kandidátky pro volby, obzvlášť komunální, ale byli už při těch sněmovních. Není to tím, že jste vznikly tak najednou bez toho, že byste měli nějakou slušnou základnu a nyní máte přirozeně obavy z prospěchářů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.08.2014 12:04:12 - Ing. Radka Maxová
Dobrý den Lindo,

neřekla bych, že máme až tak velké problémy při sestavování kandidátek. Myslím, že na tom jsme stejně jako mnozí jiní, samozřejmě, že strany, kteří jsou působí v parlamentu již dlouhá léta, si daleko lépe vybírají a mají již zajetou praxi.

Na druhou stranu s Vámi musím souhlasit v tom, že ANO vzniklo jako spontánní hnutí lidí, kteří něco v životě dokázali, mají něco za sebou a mají v sobě z velké většiny zakořeněné vlastnosti ne zcela automatické pro každého, např. je pro ně nepředstavitelné, že by nepracovali nebo že by nenesli zodpovědnost za svoje skutky. A samozřejmě, že jako na každé seskupení, tak i na nás se nabalují lidé, kteří počítají spíše s nějakým prospěchem než s nějakou prací, takže najít toho správného člověka je někdy komplikovanější záležitost.

Mějte se hezky,

Radka Maxová