Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2014 17:47:11 - šprt

hmmm

Proč jste všichni takové slibotechny a kašlete na slušné lidi???Jak máte funkci je se vším konec a jedete si tu svojí a nás blbce potřebujete jen před volbama.Co Vám třeba říká jméno gen.Hynek Blaško???Tento generál pod kterým jsem měl tu čest sloužit je pro mně vzorem odborník který nikdy nemyslel na sebe ale na vojáky,Opak saloních generálů Šedivého Picka.Copak může tto republika takto plýtvat takovými lidmi???Holt sliby chyby,to Vám jde dokonale

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.08.2014 21:34:04 - Jan Hamáček
 Dobrý den, pana generála Blaška znám dobře, neboť patřil mezi mé spolupracovníky v době, kdy jsem byl stínovým ministrem obrany za ČSSD. Pokud bych dnes byl ministrem, patřil by do týmu mých poradců. Na jeho kvality jsem upozorňoval i současného ministra. 
Velmi se omlouvám, snažil jsem se Vám odpovědět na Vaši reakci a omylem jsem ji smazal... Jen jsem chtěl říci, že Vám rozumím, vůbec se nemusíte omlouvat za emotivnější tón dotazu...Snažím se resort obrany i nadále sledovat a v rámci možností pomáhat jeho rozvoji.