JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.08.2014 11:29:06 - Motto-motto

politika

Skončila jste již definitivně s politikou? A byť jste vlastně ani neměla pořádnou šanci se jako politička ukázat, byla jste jednou z nejvíce propíraných. Nelitujete tak, že jste se nedržela svého kopyta?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.09.2014 10:48:53 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 tak to jste asi (určitě) jediný, kdo vidí, že jsem nikdy nebyla politička ( s výjimkou let 1990 - 6/1992, kdy jsem byla řadové poslankyně Federálního shromáždění), nikdy jsem tu šanci nedostala....  Přesto jsem jako politička vnímána - což je naprosto absurdní. Jsem novým druhem politika, tak zvaný "soukromý politik".Nenávist, která mne dlouhodobě pronásleduje, je pro mne v podstatě nepochopitelná. Jedná se však o desítky let trvající stav, který jde jen k horšímu. Prostě se s tím musím smířit. O věci veřejné jsem se vždy zajímala a vždy se o ně zajímat budu. Z tohoto hlediska je i politika "moje kopyto" a to, že nemám žádnou funkci, na této věci, myslím moc nevěřím. Ve veřejném prostoru se budu pohybovat i nadále - jako soukromá nezávislá osoba, což je polsedních 20 let stále to stejné..