Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2014 15:29:13 - Kakanec

Podivné vykládání práva?

Pane Prezidente zde Vám přikládám několik Vaších výroků na muslimy. Váš postoj k sionismu je znám. Vy za slovem Čechy-Čechům, slyšíte Jude raus" což jste prohlásil v hovorech z lán. Myslíte že urážení 2 miliardy Arabů je hodno prezidenta ČR. Prosím co nám Arabsko-Africké země uděly, že se podílíme na jejich vyvražďování a devastaci jejich států? Nemýslíte, že války pouze zvedají počty uprchlíků do EU?
Nevěřím, že jsou umírnění muslimové a radikální muslimové. Stejně jako nevěřím, že jsou jen umírnění a radikální komunisté. Jsou jen muslimové a komunisté.
"Nepřítelem je anticivilizace táhnoucí se od severní Afriky až po Indonésii. Žije v ní na dvě miliardy lidí a financovaná je dílem z prodeje ropy, dílem z prodeje drog.
"Muslima lze definovat jako vyznavače Koránu, podobně jako nacista je vyznavačem rasové nadřazenosti a antisemitismu nebo komunista vyznavačem třídního boje a diktatury proletariátu."
"Netvrdím, že všichni muslimové jsou teroristé, tvrdím, že všichni teroristé jsou m

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.