JUDr. Ing. Miloslav Ludvík

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.08.2014 10:48:22 - xaver.mirek

magistrát

Nezajímá mě program, ale vaše hlavní cíle, s nimiž se chcete ucházet o magistrát? A myslíte si, že má ČSSD šanci? Žádná zázrak jste tu nepředvedli

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.08.2014 14:31:30 - JUDr. Ing. Miloslav Ludvík
Dobrý den, po více než patnácti letech řízení největší nemocnice v České republice, a troufám si říci, že úspěšném, bych rád přenesl své principy řízení i na pražský magistrát. Chci, aby vedení Prahy bylo jasné, otevřené a hlavně srozumitelné. Konkrétní cíle, které mám v plánu prosadit, jsou například zastavení nadvlády developerů v Praze, lepší péče o děti v předškolním věku v podobě dostatečné kapacity mateřských školek, dostupné a kvalitní zdravotní i sociální služby, kvalitní veřejné služby, přístupná sportoviště a sportovní aktivity, bezpečné a čisté ulice, dostupnější bydlení pro seniory a mladé rodiny a v neposlední řadě také dostupná a spolehlivá veřejná doprava.

Naše šance nechci odhadovat, nicméně pevně věřím, že naše programové body osloví široké spektrum Pražanů, kteří chtějí transparentní fungování magistrátu a také, aby magistrát nebyl lhostejný k lokálním problémům. I z toho důvodu jsme spustili webovou stránku www.projektpraha.cz, kde nás mohou občané upozornit na problémy v jejich lokalitě.