MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.08.2014 14:17:05 - Horák

Proč pořád lžete č. 4.

Už jsem se Vás ptal několikrát, proč lžete a zase jste nepdpověděl. To je tipické, pro lidi, jako je Klaus a jeho pohrobci. Co je na otázce, kde se ptám, zda rodiče Topolánka , Vaši rodiče, dále Nečase, C. Svobody, Macka, Luxe, ochmelky Havla, Pitharta a dalších "demokratů" byli v KSČ, když vystudovali VŠ? Co je tak těžkého pochopit psaný text? Vy mě tam vykládáte o komunismu, ale na to jsem se neptal. Já reaguji na slova, která celých 25 let mele nějaká Němcová, že nikdo nemohl studovat, pokud neměl někoho z rodičů v KSČ. Ještě jednou Vás prosím odpovězte na co se ptám. Už jsem si říkal, že se ani nepodívám co odpovídáte, ale nějakým nedopatřením jsem to otevřel a zjistil jsem, že jste zase otázku nepochopil.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.11.2014 11:50:16 - MUDr. Přemysl Sobotka
 Vystudoval jsem medicínu, aniž moji rodiče byli v KSČ. Neznám jasnější odpověď na vaší otázku. A odmítám tón, kterým diskusi chcete vést. Havel nebyl ochmelka a vámi jmenovaní lidé si zaslouží úctu a respekt. To i v případě, že s nimi třeba i velmi ostře, nesouhlasíte. Děkuji.