Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2014 9:21:13 - Jana Bartošová

záchranky

Dnes si jeden řidič záchranky stěžoval na to, jak když projíždí s majáky lidé zmatkují. Co vy na to? A pokud souhlasíte, nemyslíte, že za to může o špatná infrastruktura, jako úzké silnice, ostrůvky, málo míst k parkování (lidé pak parkují kde se dá)? A pak tam padl dotaz, zda by byl ten řidič pro absolutní přednost pro záchranky, což nyní nemáte. Jak by zněla vaše odpověď? Děkuji Bartošová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.08.2014 16:23:10 - Mgr. Jana Pastuchová

Vážená paní Bartošová, děkuji za dotaz:

Nemyslím si, že řidiči zmatkují kvůli špatné infrastruktuře, ostrůvkům a podobně. Je to spíš o jejich disciplíně, nedokážou se stoprocentně soustředit, telefonují za jízdy, pouští si nahlas hudbu, nemají přehled o tom, co se kolem nich děje. Možná by stačilo, aby si alespoň jednou za rok přečetli zákon o silničním provozu a přestali za jízdy řešit to, co nemají. Co se týče absolutní přednosti v jízdě pro záchranky, na základě vlastní zkušenosti (pracovala jsem a stále pracuji jako zdravotnický záchranář) si troufám tvrdit, že je nyní přednost nastavena dostatečně.

Hezký den

Jana Pastuchová