Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2014 22:05:58 - vlkosak

Navýšení rozpočtu na obranu

Drahá poslankyně.Chcete navyšování rozpočtu na obranu koho před kým?Kdyby ti Vaši skvělí kámoši z Ameriky nerozvrtali celý svět,nepotřebujeme navyšovat rozpočet obrany.Nebo máte strach,že by se konečně naštvali občané této země a hnali vás od koryt?To mi připadá pravděpodobnější?Odpovíte mi?
Hrouda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2014 11:21:21 - Mgr. Jana Černochová

Vážený pane,

zřejmě patříte k lidem, kteří jen remcají, a nezajímá je nic jiného, než oni. Mohla bych polemizovat téměř s každým slovem, ale odpovím jednoduše: navýšení výdajů na obranu je zapotřebí, aby byla naše země připravena se bránit před čímkoli, co ji může ohrozit. Ano, těžko se bude hájit sama bez pomoci spojenců (na to by nestačil ani mnohonásobně vyšší rozpočet). A spojenci musejí věřit, že jsme ochotni ne jenom brát, ale i dávat. Proto musí být naše obrana důvěryhodná, proto je doplnit armádu personálem a dokončit modernizaci, která se kvůli škrtům neúměrně protáhla. A na to jsou zapotřebí vyšší výdaje.

Jana Černochová