Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2014 12:50:35 - Pacers

Pane poslanče,neustále se odvoláváte na komunisty jak moc vaší rodině ublížíli,

ale vždyť jak jsem se dočetl na wikipedii jste v letech 1975-1984 bezplatně vystudoval dokonce vysokou školu.Neprotiřečíte si trochu?Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.08.2014 10:19:31 - Ing. František Laudát
Ublížili dost, ale jiní dopadli podstatně hůře. Ale to není gró odpovědí. I kdyby mně nic neudělali,  odmítám tuto zvrhlou ideologii. Co je to za lidi, kteří bezostyšně někomu ukradnou jeho majetek, kteří rozkazují, kdo a co půjde studovat, kteří střílejí do lidí, kteří chtějí žít z druhé strany hranice atd? Studoval jsem na pražské ČVUT, za to soudruhům děkuji, protože kdyby jich nebylo, či mně „nedoporučili“  tuto školu, chtěl jsem studovat žurnalistiku. Takhle jsem hrdý na svoje vzdělání. Ale jen podotýkám, že nikde jsem nenapsal, ani neřekl, že jsem obětí komunistů. Jen jsem viděl ten úpadek země a totalitu.  Na rozdíl od řady občanů, všem přeji, aby byli bohatí, úspěšní a hlavně žili ve svobodě. Podle toho se v politice chovám.

                                                                                                                        Laudát