JUDr. Ing. Miloslav Ludvík

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.08.2014 10:33:10 - StroubilL.

primátor

Vidíte nějakou konkurenci v trestně stíhaném Hudečkovi či Svobodovi? A nebojíte se, že jako možný nástupce, který převezme různé smlouvy budete pak taky popotahován

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.08.2014 10:53:53 - JUDr. Ing. Miloslav Ludvík
Dobrý den, pánové Hudeček a Svoboda jsou samozřejmě konkurencí v nadcházejících komunálních volbách, stejně jako ostatní kandidující politici. Nicméně věřím, že dokážu přesvědčit Pražany o tom, že jsem lépe kvalifikovaný na post primátora než politici z ODS a TOP09. Oba pánové vládli Praze poslední 4 roky, a jak všichni vidíme, o žádných velkých úspěších se mluvit nedá. Naopak, jejich kroky v kauze Opencard policie vyhodnotila jako nezákonné. Co se týče Vaší otázky o možném právním postihu tak ne, toho se neobávám, protože vždy důkladně zvažuji, jaké dokumenty a rozhodnutí podepisuji. A máte-li na mysli projekty a dokumenty, které magistrát zdědí po předchozím vedení, počítám s tím, že provedeme právní audit, kdykoliv se objeví i ty sebemenší pochybnosti.