ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2011 15:32:53 - Křížovnický

Gutovka

Je v Praze nějaký velký dětský areál, kde bych mohl s dětmi strávit celý den, jako je to v jiných velkých evropských městech?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2011 11:47:05 - kraj Praha
 Vážený pane Křížovnický,zkuste  areál Gutovka. Velcí i malí milovníci sportu a zábavy ho najdou v Praze 10, pouze tři minuty od stanice metra Strašnická. Velká část areálu patří nejmenším návštěvníkům – rodiče si mohou vybrat podle věku dítěte - pro děti od 2 do 12 let je zde velké hřiště, kde si děti  mohou hrát na pískovišti, s velkolepou lodí a zajímavý zážitek na ně čeká na lanovce i různých speciálně upravených prolézačkách. Větší děti mohou vyzkoušet své dovednosti v lanovém centru, skateparku či na lezecké stěně. Areál má také ojedinělou atrakci pro děti, která zaujme i dospělé - Malý vodní svět. Jde o herní prvky zařízené pro hry s vodou, např. žlaby, vahadla, stoly, pumpy a další. Poskytují nejen zábavu, ale i poznání některých fyzikálních zákonů či vynálezů. Do areálu je zákaz vstupu se psy, a to právě kvůli otevřeným prostorám pro dětské hry. V areálu je restaurace a stánek rychlého občerstvení. Otevírací doba v létě 8:00 - 22:00 hodin.