ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.09.2014 11:00:42 - Josef Nekola

Proč znovu kandidujete na starostu

Poslední dva roky o Vás nebylo ani vidu ani slechu. A ani za Vašeho starostování jste nic moc pro Prahu 5 neudělal (až na betonové vany v ulicích, prodloužení skládkování v Motole a spousty drahých auditů, které nikdy nikdo nesměl vydět). Dnes se zase nebojíte do toho říznout, jak propagujete na bollboardech. Neměl jste spíše do toho řezat ty poslední dva roky na zastupitelstvu na kterém Vás ve své podstatě ani nebylo vidět a nechodil jste na ně s většinou členů TOP09? VIZ docházka - hlasování na ZMČ za poslední 2 roky. TOP09 poslední dva roky nic nedělala a teď chce najednou spasit svět? A ještě jedna malá otázka: Jak můžete kandidovat na Praze 5 na starostu, když žijete dlouhá léta s rodinou na Zbraslavi na náměstí, kde máte i svůj dům? Vy jste opustil rodinu s dětmi a žijete sám jinde, tak jako i další kadndidáti TOP09 na Praze 5, kteří mají sice trvalý pobyt na Praze 5, ale s rodinami žijí mimo MČ Praha 5?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.10.2014 14:15:51 - Radek Klíma
Dobrý den, zde na parlamentních listech i na svých stránkách jsem zveřejnil seznam věcí, které se mi podařilo za mého působení prosadit a udělat pro Prahu 5. Zároveň jsem představil i věci, které jsem kvůli svému odvolání nestihl dokončit, ale dotáhnout v následujícím volebním období chci. Jsem transparentní a na mém webu naleznete v jednoduchých bodem, co přesně chci pro Prahu 5 udělat.S pozdravemRadek Klíma