Bc. Lukáš Herold

  • ODS
  • Praha 5
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2014 10:19:39 - Motto-motto

starosta

Přijde mi, že nejvíce o post starosty usilují všichni na 5. Zajímalo by mě proč? Teď jsme na 5 bez starosty a nepřijde mi, že by někomu chyběl.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2014 11:44:36 - Bc. Lukáš Herold
 Kandidát na starostu je určité klišé, ať už já či kdokoliv jiný vám tím sdělujeme, že jsme lídry té které kandidátky. Máte pravdu, že Praha 5 nyní nemá starostu a že to není až tak problematická věc. Jedinkrát kdy mne trochu mrzelo, že nemáme starostu, bylo při projednávání zahájení uzemní změny v oblasti Vidoule. Pan primátor Hudeček nám na zastupitelstvu Hlavního města Prahy vysvětlil, že ho nezajímá, že Praha 5 nechce stavět na Vidouli, protože jsme divní a nemáme starostu. Jsem však hluboce přesvědčen, že pan primátor Hudeček by si výstavbu na Vidouli prosadil i kdybychom měli dva starosty. Na druhou stranu by bylo určitě fajn, kdyby po volbách vznikla stabilní koalice, která by měla starostu, nezabývala se vnitrostranickými půtkami a začala zase něco smysluplného dělat pro občany naší městské části.
V úctě Lukáš Herold