Vojtěch Němec, DBA, MBA, BBA

Dny ztrát sto hlasů ze sta dobrovolná gesta a povinný strach
  • PRO
  • Český Krumlov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.09.2014 12:03:41 - JItka Žídková

ANO

Proč jdete do politiky jste popsal a je to stejné jako u všech. Zajímalo by mě ale, proč jste si vybral ANO? A čemu se budete věnovat, když vás zvolíme? Co je vaší ,,parketou"?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.09.2014 12:12:00 - Vojtěch Němec, DBA, MBA, BBA
 Děkuji Vám za otázku. ANO jsem si vybral v roce 2011 konk. v listopadu, když jsem byl na setkání s A.Babišem v Táboře a v Písku. Líbí se mi, že konečně je tu hnutí, které si nehraje na levici pravici střed apod. Politická scéna totiž není o levé či pravé straně spektra, ale o lidech. V každém uskupení máte lidi dobré a špatné. Nejde o stranickou příslušnost, ale o činy. Mojí parketou je především doprava a turistický ruch. Chtěl bych se podílet na lepším čerpání dotací z programů EU pro lepší infrastrukturu. V Českém Krumlově je to palčivý problém. Myslím si, že 25let po revoluci je čas konečně přestat krást a začít utvářet lepší podmínky pro žití nás všech. Ano, jsem idealista a trochu i snílek, ale sám jsem dokázal vybudovat prosperující firmu a zachránil nesčetně lidských životů.