Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2014 16:14:54 - Dominog

Obnovitelné zdroje a zelená budoucnost

Hezký den,
chtěl bych se Vás zeptat jaký máte názor na zelenou energetiku a jestli by jste ji i podpořil (samozřejmě kdyby to nebyl podvod). Můj názor je, že vidím budoucnost v elektromobilech (a jejich zvýhodňování + v ČR je dostatek nabíjecích stanic na rozjezd) a také v LED technologiích, které neobsahují narozdíl od jiných úsporek rtuť a mají větší úspory a navíc nabízí spoustu možností. Jako člověk zajímající se o astronomii bych rád vyměnil pouliční světla za moderní (s LED technologiemi), které nám navíc nesvítí do oken, neoslňují řidiče a nám astronomům nesvítí na hvězdy, navíc by města či vesnice ušetřila nemalou částku za svícení. Zajímá mě Váš názor, ne to co můžete či nemůžete pro to či ono udělat. Dominik

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2014 15:18:04 - Tomio Okamura
Naprosto s Vámi souhlasím - ostatně ve světě je už běžné, že mají pouliční světla nejen LED diody, ale také svůj solární panel, takže svítí zdarma. A solární panely jsou na parkovišti, kde se dobíjí elektromobily, a ty pak také jezdí zdarma. Tohle je skutečná budoucnost - nikoliv nafta nebo uhlí.