ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2014 23:07:24 - Jindřich Pavelec

Dotaz na podporu cyklistu

Pane Klimo, zajimalo by me, co chcete udelat u nas na petce pro sportovce, resp. cyklisty - ale aby to nedopadlo jak sliby exprimatora Bema. Dekuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2014 23:15:07 - Radek Klíma
Dobrý večer pane Pavelče, 
jakožto velký příznivec sportu a zároveň aktivní sportovec považuji podporu sportu (profesionální i rekreační) za velmi důležitou a je i součástí mého volebního programu, který nabízím lidem. Chci vytvořit nové cyklostezky na území Prahy 5, konkrétně například přímé propojení náplavky se stezkou pod Barrandovským mostem přes Císařskou louku. Život cyklistům i pěším by velmi pomohl i nový dvorecký most, o jehož stavbu usiluji.
Kromě toho chci dosáhnout celkového zklidnění dopravy v P5, aby byl pohyb cyklistů i pěších v naší městské části bezpečnější a lépe se nám dýchalo. Konkrétně chci vybudovat více záchytných parkovišť a prosadit vedení radlické radiály pod povrchem.
Děkuji Vám za dotaz i Vaši přízeň - pokud se budete chtít na cokoli podrobně zeptat, těším se na Vás každý den v naší "kavárně" ve Štefánikově ulice 28 u Arbesova náměstí.
Radek Klíma