JUDr. Ing. Miloslav Ludvík

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2014 18:45:11 - brain

,,Projekty existují, jsou schváleny a teď jde o to najít na ně peníze a začít je realizovat!

To by mě zajímalo, kde na projekty, ale i na řadu vašich dalších slibů, chcete sehnat peníze? Máte třeba nějaké zkušenosti s dotacemi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.10.2014 17:03:11 - JUDr. Ing. Miloslav Ludvík
Dobrý den, zde uvádím několik příkladů: výstavbu 8 500 malometrážních bytů s nízkým nájemným (tzv. startovacích bytů) zaplatíme z peněz získaných z privatizace bytového fondu. Na sport vyčleníme 1% z rozpočtu, což je částka okolo 500 milionů korun. Náklady na stavbu linky metra D by se měly pohybovat okolo 46 mld. korun a financování by mělo být zajištěno především z evropských fondů a předpokládáme také významnou spoluúčast státu. Na posílení bezpečnosti, mzdy nových strážníků a další opatření chceme získat 85 milionů z naprosto přebujelého rozpočtu, který má magistrát v současné době vyhrazen na právnické a konzultační služby. Jeho rozpočet činí 150 milionů korun. Dále také počítáme s využitím evropských fondů.