JUDr. Ing. Miloslav Ludvík

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.10.2014 10:16:03 - občanka ČR

bezdomovci

I vy máte ve svém volebním programu řešení problému s bezdomovci. Zajímalo by mě jak? Co s nimi chcete udělat? Pokud je z jedné městské části vyhodíte, přesunou se jen do jiné. Jak tomu zabráníte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2014 16:12:58 - JUDr. Ing. Miloslav Ludvík
Dobrý den, jsme se vědomi toho, že nelze dělat pouze jednostranná opatření, která problém pouze přesouvají, ale neřeší. My chceme ve spolupráci s městskými částmi postupně vytvořit funkční záchytnou síť, která pomůže jak lidem bez domova a těm ohroženým bezdomovectvím, tak zároveň i zvýší celkovou kvalitu života ve městě. Abychom dosáhli ideálního stavu, odhadujeme nutnost investovat v příštích 4 letech zhruba 750 milionů korun. Tato částka zahrnuje náklady na nové ubytovací kapacity i například posílení terénních služeb organizací, které se problematikou dlouhodobě zabývají a představují páteř celého systému, tak i preventivní opatření, která budou bezdomovectví předcházet.