ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.10.2014 17:08:49 - Marcela30

SPO

Dobrý den, pane Velebo, můj dotaz směřuje ke SPO. Tuto stranu jste převzal s velmi špatným volebním výsledkem. Z médií a z vašich rozhovorů vás hodnotím jako velmi slušného člověka a věřím, že SPO se znovu vzkřísí s že dosáhnete opět hodně úspěchů, což vám moc přeji a ještě se ptám jaký volební výsledek očekáváte u těchto voleb? Děkuji a zdravím Kubná M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.10.2014 9:59:32 - Jan Veleba
Děkuji moc za povzbudivá slova, která samozřejmě potěší. Pokud se týká právě začínajících voleb, tak mohu říct jenom to, že pro mne, jako nového předsedy SPO (od 30.3.2014) jsou tyto volby příliš brzo. Převzal jsem stranu v hluboké depresi a restartovat ji, to je velmi složitý, ale hlavně dlouhodobý proces, který se nedá realizovat za několik měsíců. Sečteno a podtrženo, pokud budou tyto volby pro SPO úspěšné, tak to bude samozřejmě dobře, nicméně ta hlavní práce je před námi. Bude to zaktivizování lidí v terénu, obnova místních organizací a příprava strany na první další volby, tedy krajské. A na ně čas relativně je a právě toto období vidím jako rozhodující pro další osud SPO. Já sám věřím, že tato strana se zvedne a bude hrát na české politické scéně roli, která jí náleží. Tedy skutečného reprezentanta a zástupce „dolních deseti milionů“.