Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2014 13:13:04 - jari

doprava

Za vaší vlády se na ministři na dopravě střídali jak na běžícím pásu. Myslíte si, že máte nyní právo něco kritizovat? Možná by bylo lepší, kdybyste se na čas soustředili na konstruktivní práci než ustavičně něco kritizovali, byť je to náplň opozice

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.10.2014 12:06:38 - Ing. František Laudát
Kritika je moje práce, protože jsem v opozici. Současná koalice minimalizovala možnosti zapojení opozice do konstruktivní práce tím, že je, na rozdíl od minulosti, že všech kontrolních orgánů vyházela. A k věcné podstatě: Mám mlčet, když je rezort dopravy v rozkladu? Mám mlčet, když hrozí stávka státní organizace? Mám mlčet, když se počet mrtvých meziročně zvýší o 10%? Mám mlčet k podivnému zadávání zakázek a nevýhodným smlouvám? Proč bych měl být tedy daňovými poplatníky placen? Jmenování a časté výměny ministrů jsem nemohl ovlivnit. Ale zkuste se zamyslet, proč doprava není v pořádku!  Je to na delší diskuzi. Média však o skutečná fakta zájem nemají.

                                                                                                                                                              Laudát