Ing. René Číp

  • Poruba
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2014 10:53:16 - Miloš Srb

KSČM

Občas se objeví snahy zrušit KSČM. Překvapuje mě však, že jste tuto iniciativu nepodpořili. Nemyslíte, že kdybyste byli levicovou stranou, která by v sobě nenesla pozůstatek minulosti v podobě názvu, mohli byste ve volbách získat víc hlasů? Dosud jste těžili z toho, že jste protestní stranou, ale těch je nyní jak máku

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.11.2014 19:00:09 - Ing. René Číp

Jsme jediná autentická levicová strana v ČR. Nejsme zastánci laciných gest, po kterých volají hlavně naši odpůrci. Náš název vychází z dlouhodobé tradice. Programovým cílem je socialismus a vybudování sociálně spravedlivé společnosti.


Z našeho volebního programu, práce ve Sněmovně a pohledem na reálné výsledky hlasování snadno zjistíte, že se skutečně snažíme stát na straně těch, kteří se sami nedokáží bránit. S tím cílem se snažíme předkládat návrhy zákonů. Naše stanovy jsou veřejně dostupné a mají zcela demokratický charakter vedení strany zespoda nahoru a nikoliv opačně, jak je to u některých jiných stran.


Nechceme být protestní stranou, ale naopak stranou, kterou budou občané volit pro její práci a její program. Proto nějaká změna názvu není v tuto chvíli podstatná a nic by neřešila.