ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2011 11:22:21 - Ira

Co ještě tak dobře umíte?

Mám dvě děti a to co umí jsem je z větší části naučila sama,nebo jsem platila za doučování, protože učitelé to za povinnost nemají.Nemusí ani žáka nic naučit, ale rodiče musí zařídit aby dítě umělo. Na ZŠ je nepřipravili z matematiky ani na to aby si spočítaly kolik jim mají vrátit v obchodě. Notabene proto prodavačkám pokladna spočítá všechno.Syn maturoval na samé jedničky, testu se bojí, proč?Proč se nevyučuje od základní školy to co se později bude zkoušet. Proč učí kreatury které si neumí poradit s LMD a posílají dítě do zvláštní školy. Proč musí rodič draze platit za to co škola neumí naučit. Jak kontrolujete kompetenci učitelů vkládat dětem do hlavy bludy, protože v době jejich nástupu do školy měl dějepis tři strany?Neměl by jste nejdříve prověřit učitele a zjistit jak jsou schopni vůbec děti něco naučit?Nebo zda vůbec něco umí?
Maturita není v životě mladého člověka bezvýznamná,ale váš počin je pro mnohé demotivující.28 tisíc potencionálních klientů úřadů práce, kteří mohou naprosto oprávněně říct, že jste jim bodli kudlu do zad a ještě pomalu otáčeli třináct let. Nezabezpečili jste učitele schopné udržet si autoritu, naučit a zamilovat si předmět a dopustili jste znevážení stavu.To je váš podíl ze který nesmyslným testem trestáte děti a ještě mu dáváte nesmyslnou váhu.Vážně můžete klidně spát a nestraší Vás děti které raději než maturitu volily ten poslední útěk???Jste spokojen, neodstoupíte,ale jednou Vás současnost dostihne a možná vaše vlastní dítě bude trpět u zkoušek, to totiž neovlivníte.Já už to mám za sebou, nepřála bych to ani nejhoršímu nepříteli, samozřejmě kromě Vás..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.