Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2014 10:37:30 - pavel.zeleny

výbuch muničáku

Chovanec mě absolutně nepřesvědčil o tom, že k výbuchu muničních skladů nemůže dojít někde jinde kdykoliv znovu. Kolik jich vůbec máme? A kontrolují se nějak pravidelně, zda jsou bezpečné? A ti lidé, co tam pracují, jaké mají zkušenosti pro takovou práci? Nevím, zda mi dokážete odpověď, ale vím, že Chovanec se ani nepokusí. On evidentně musí podlézat jiným, když chce být tím místopředsedou...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.11.2014 11:02:36 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz a přiznám se,že teď Vámi položené informace nemám.Nicméně se je pokusím zjistit a sám osobně nejsem přesvědčen,že se totéž nemůže stát jinde. Ale zároveň nesouhlasím s pánem poslancem Okamurou ,protože ten tuto tragédii zneužívá ke svému zviditelnění a politickému boji. Také zbytečně straší širokou veřejnost.Dnes je nejdůležitější prověřit všechny sklady,a to nejen muniční ,zda odpovídají českým zákonům a předpisům,tak jak jsem o to požádal veřejné při interpelacích.Tento konkrétní případ je nutno vyšetřit.Já se budu ptát na příštím zasedání Výboru pro obranu na okolností pronájmů v daně lokalitě.Určitě to budu dále sledovat a budu požadovat informace o evidenci a kontrole nebezpečných materiálů, munice a dalšího vojenského materiálu.Zároveň je nutno si uvědomit,že ve Vlachovickém areálu jsou zaměstnání lidé, kolem 80 zaměstnanců, kteří mohou přijít o své zaměstnání. Proto je nutno postupovat takovým způsobem,aby byla zajištěna bezpečnost i požadavky veřejnosti.