ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2014 20:10:10 - Martin 1977

Gazdíkovo vyjádření

Dobrý den, jsem moc rád za to, že jste se včera v Událostech postavil za pana prezidenta Miloše Zemana. V žádném případě mi nevadí jeho vystupování a zvolil bych ho opětovně. Ona ta mediální masáž tolik lidí neovlivňuje a tomu jsem rád. Chtěl bych se ale zeptat na to, zda máte nějaké vysvětlení pro Gazdíkovo vyjádření, že prezidenta volil méně kulturní národ? Myslím si, že jeho vyjádření by se mělo řešit v médiích, ale nikde jsem nic nečetl ani neviděl. Ještě jednou děkuji a přeji hodně zdraví.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2014 8:50:39 - Jan Veleba
Děkuji pane Martine za Vaše stanovisko a pokud se týká dotazu, tak mám následující názor. Pan Gazdík se, zřejmě nechtěně, dokonale odkopal sebe a lidi kolem knížete a Kalouska. Považují se za elitu a ti ostatní, to je v jejich pojetí lůza. Oni a pražští kavárenští novináři, povaleči, jsou ti, kteří nástupem lidového prezidenta Miloše Zemana ztratili svoje dřívější pozice a vliv. Zde je příčina nenávistných a trvalých útoků na prezidenta a nečekejte, že by v těchto médiích někdo Gazdíka propíral nebo, že by média zveřejnily třeba moji reakci. To ale není tak důležité. Důležitější je, že prezident má podporu obyčejných lidí a vedle toho i mnoha levicových a středových intelektuálů – mlčící většiny. A ti, co dělají a budou dělat rámus, těch je menšina a jsem si skoro jist, že to tak nejenže bude dál, ale že se počet prezidentových příznivců bude zvětšovat.