ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.11.2014 10:16:22 - filomena

poděkování za jasný postoj

Vážený pane senátore,
děkuji (a jistě ne sama), že jste jako jeden z mála předních politiků ocenil odvážný a cílený prezidentský "skok do jámy lvové". Pan prezident opět ukázal propastný rozdíl mezi neuvěřitelně pokryteckým a nenávistným moralizováním a reálným konáním. Neboť špičkové i běžní sprosťáci napříč oběma komorami se budou nyní ve snaze zamaskovat jim vlastní cenovou skupinu drsnému výrazivu vyhýbat - a to i v kuloárech. Takže politická kultura (resp. alespoň její vnější projev) se výrazně zlepší. Praktický výsledek činu pana prezidenta (jeho léčby šokem) opět přšedčí plané tlachy politických elit. A prezidentova lůza to jistě ocení. Až se tento pozitivní efekt projeví, jistě by si zasloužil patřičné prezentace na parlamentní půdě (o možnostech v tisku si v tomto směru iluze nedělám). Myslím, že soudní lidé selského rozumu spoléhají i na Vás. Hodně zdraví a síly přeje Ing.Marie V., Praha
(titul normálně neprezentuji, to jen kvůli té příslušnosti k lůze).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2014 10:35:51 - Jan Veleba
Dobrý den paní Marie. Moc Vám děkuji za podporu. Jinak jste to vystihla naprosto přesně. Když si přečtete moji odpověď předchozímu respondentovi, tak se dozvíte moje vzdělání. Normálně, stejně jako Vy, to nikdy, vyjma životopis, neuvádím. Ale když jsme ta „méně kulturní část národa“, jak pravil veleduch Gazdík a nebo „lůza“, jak pravil zamindrákovaný režisér Rejžek, tak je to na místě. Jinak dnes spouštíme jednoduchou podpisovou akci „Braňme svého prezidenta“.