ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.11.2014 14:54:08 - Pavel Dvořáček

Gazdík

Vážený pane senátore,
omlouvám se, že jsem Vám v prvním dotazu přiřkl poslanecký mandát. Již v prvním příspěvku jsem napsal, že vyjádření pana Gazdíka nebylo právě šťastné. Ale to pana prezidenta neomlouvá. Používat sprostá slova, a omlouvat to tím, že sprostě mluví Kalousek, nebo Schwarzenberg je nedůstojné. To znám ze školy - typická výmluva žáků: "Když von to dělal taky!" Prezident je jednou prezident a musí vystupovat korektně. Chápu, že ho hájíte, je čestným předsedou vaší strany, ale nelíbí se mi, že jeho oponenty považujete za kavárenské povaleče. Já jsem vůči panu prezidentovi kritický, ale za kavárenského povaleče se nepovažuji. Žijeme v demokratické společnosti a pan prezident musí počítat s tím, že část národa bude vůči jeho krokům kritická. Mně se třeba vůbec nelíbil výrok, že se jezdí do Číny učit, jak stabilizovat společnost. To myslí tanky na n. Nebeského klidu nasazené proti demonstrantům. To snad ne! Mrzí mě, že pan Zeman svou arogancí národ rozděluje! To je jeho chyba

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.11.2014 10:16:45 - Jan Veleba
Mýlíte se, od Gazdíka to nebylo nešťastné vyjádření. Je pod vlivem Kalouska a změnil se v jestřába. Pokud se týká mého výrazu „kavárenský povaleč“, tak připouštím, že to je silný výraz, který normálně nepoužívám, ale současná situace normální není. A určitě není myšlen na Vás, ale na určitý typ novinářů. Na ty, kteří píší „Užitečný idiot se vrací“ – komentář LN k návštěvě Číny, nebo „koho si lůza zvolila, toho má“ , nebo něco ve smyslu, že prezident má místo úst řitní otvor atd. A víte kdo rozděluje národ? Ne prezident, ale média, které ho vytrvale štvou a zesměšnují a prezident čas od času reaguje. Je to začarovaný kruh. Jen si udělejte obsahovou analýzu médií z 28. října. Bylo to naprosto bezprecedentní.