PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.11.2014 17:59:18 - koudyy

Putin

O co podle vás Putinovi jde a myslíte si, že ví, co dělá? Nemůže mát celý konflikt na Rusko víc negativních než pozitivních dopadů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2014 17:45:12 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Oč jde? Američané podle Paula Craiga Robertse a Victorie Nulandové investovali pět milliard dolarů do změny režimu na Ukrajině. Proč? Nadělali tím spoustu potíží Evropské unii a Ruské federaci. Chtějí základny na Ukrajině blíže Moskvě, břidlicový plyn a vývozy zbraní do Evropy. Ruská pozice je obranná a operace s Krymem předešla tomu, aby Američané dostali do svých rukou sevastopolskou základnu. Konflikt přinese ztráty Ukrajině, Rusku i Evropské unii. Na Ukrajině patrně dojde k sociálnímu výbuchu. Mám zprávy o kolosálních podvodech, týkajících se ukrajinských voleb. Ukrajině je třeba pomoci, aby se vyhnula destabilizaci, ale tomu kurs lidí jako je Jaceňuk vysloveně brání. O problémech Ukrajiny a její možné stabilizaci napíši stať.