Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2014 10:50:39 - Vojta U.

Nejde něco udělat s tím bordelem ve sněmovně?

Zajímalo by mě, zda jste byla včera ve sněmovně a pokud ne, proč? Jak by to vypadalo asi v normální práci, kdyby tři čtvrtě zaměstnanců nedorazilo a podnik byl pro málo zaměstnanců zavřen a výroba přesunuta na jiný den? Kam bychom to dopracovali? A nemyslíte si, že je to důsledek toho, že politici zároveň vykonávají řadu dalších funkcí? Ať již ve veřejné či soukromé sféře?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2014 9:27:00 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Vážený pane Vojto U.,
čtvrtečnímu jednání Sněmovny jsem byla přítomna. Je třeba ale zdůraznit, že přerušení schůze bylo důsledkem především nepřítomnosti poslanců a ministrů vládní koalice - je již smutnou tradicí, že době projednávání interpelací, tedy každý čtvrtek, je účast především ministrů tak malá, že interpelace - jediná možnost opozičních politiků veřejné dotazovat ministry vlády - pozbyly svůj smysl. Dále je třeba zdůraznit, že jednání podle rozvrhu práce Sněmovny vůbec nemělo v tomto týdnu probíhat a jen z vůle koaliční většiny, která ani nebyla přítomna, se jednalo i minulý týden. Na jednání takové schůze nemůže mít opozice zájem.
Jedinou nápravou je náprava současné zvolené většiny. Jsem přesvědčena, že důvody přerušení schůze byly politické a nikoli neúcta poslanců opozice ke Sněmovně, ani výkon jiného zaměstnání. V minulém období jsem zastávala po jeho část funkci děkanky Fakulty podnikatelské VUT v Brně, a jak je patrné i z veřejně dostupných zdrojů sněmovních webových stránek a například statistik hlasování z minulého období, mou účast na práci ve Sněmovně to nijak negativně neovlivnilo.
Zdraví
Anna Putnová