PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.11.2014 15:16:06 - Jaroslav Kotlár

Dotaz

Zdravím Vás kolego chci se jenom zeptat jestli si Mě můžete uložit mezi přátelé na FC.Jsem členem KSČM.A přál bych si když jsi nebudu třeba z něčím vědět tak jestli byste my mohl pomoci.Však to bude jen a jen dobré pro Naší stranu.A jestli Mě nevěříte tak se zeptejte Chodím aj do školy Jana Švermy do Ostravy.Ale přece mám k Vám jenom jednu otázku neměli bychom odejít s EU a Nato?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2014 19:41:53 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, pane Kotláre, pokud jde o odchod z EU, myslím, že by to Českou republiku v současné situaci poškodilo, protože z EU víc peněz dostává, než do ní vkládá. Pokud jde o odchod z NATO, ten sice možný je, ale má hodně složitá pravidla. Odchod z vojenské složky je snazší, odchod z politické složky by mohl trvat až dvacet let. Příkladem  je Francie, která v minulosti zmrazila své členství ve vojenské složce NATO, ale po určité době si to rozmyslela a zase spolupracuje. Co se týče FB, jsem otevřený jakékoliv komunikaci.