PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.11.2014 8:22:09 - Pavel Ticháček

Havlova lavička.

Nedávno proběhla tiskem zpráva, že v Plzni byla umístěna Havlova lavička - za "pouhých 350 000 Kč." O pár dní později byla osazena i v Oxfordu. Chtěl bych vědět, jestli se tam našel také takový .......c, aby to zaplatil a nebo to panu Šípkovi platíme my, ze svých daní......

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.11.2014 9:59:09 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
O Havlově lavičce nevím nic, ale podobné věci mě vždy namíchnou. Vzpomínám si, jak před časem na vchodu do Evropského parlamentu svítilo do dáli obří neonové Havlo srdce, připomínalo reklamu na bordel a někteří sarkasticky tvrdili, že se tím tak vyjádřila podstata této instituce. Věci se ujal, celý projekt zrealizoval a otevřel pro veřejnost (za účasti hrstky věrných) tehdejší místopředseda EP Oldřich Vlasák z ODS. Také jeden z těch, co si do mne kopnul, když mě lživě obvinil nizozemský bulvární novinář Tom Staal. Brusel zmiňované srdce dostal od České republiky jako vánoční dárek. Pátral jsem, kolik tahle "propagace" stála a k tíži koho byla, ale nedozvěděl jsem se vůbec nic. Bobřík mlčení ohledně finančních nákladů byl uloven.