prof. PhDr. Jan Keller, CSc.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.11.2014 18:36:49 - filomena

podivný úkaz

Vážený pane profesore,
je velmi povzbudivé, že Vaše autorita je již natolik uznávaná, že znemožňuje "demokraticky vyloučit" Vaše argumentačně silné glosy z denního tisku (Právo). Pro soudné čtenáře (hlavně bezinternetové) je to jistě v porovnání se smrští článků zavilých číno- a rusofobů, zemanobijců a amer.agentů vítaným balzámem. Díky za to.
A dotaz či prosba: můžete příležitostně věnovat pár řádek jevu, na který poukázal Petr Hampl dne 7.11.(Parlam.listy), a sice že "...M.Zeman, který ve skutečnosti patří k nejvzdělanějším obyvatelům naší země, hraje roli "burana", ...a K.Schwarzenberg, který nedokázal vystudovat VŠ a patrně v životě nepřečetl jedinou složitější knihu, hraje roli příslušníka intelektuální elity...." viz do konce stati. Jaké jsou podle Vás podstatné příčiny tohoto jevu? Mediální manipulace? Historická úcta k "urozeným" jako nositelům vzdělanosti? Zemanova deklarovaná (i reálná) příslušnost k "dolním.."? Pohoršené nenávistné výkřiky pseudoosobností? Marie V. Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.