Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2014 10:03:42 - dodo13

KSČ 21

V čem bude nově vznikající strana, o níž na svém profilu píšete jiná, než KSČ před rokem 89? Ten název a doba kdy vzniká je trochu zarážející. A druhý dotaz, v čem bude jiná než KSČM, které jste byl dosud členem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2015 13:15:14 - Vojtěch Mišičák

Dobrý den,

Začnu od konce. Nebyl jsem doposud členem KSČM. V KSČM jsem byl členem od listopadu roku 2010 do května roku 2011. Od října roku 2011 do dubna letošního roku jsem byl členem KSČ, kde jsem po celou dobu vykonával funkci vedoucího tajemníka krajského výboru Jihomoravského kraje a také jsem byl členem ústředních volených orgánů. Zatím zůstávám dál bez politické příslušnosti. Byl jsem informován, že KSČ 21 byla nedávno registrována na Ministerstvu vnitra ČR a na konci listopadu se uskuteční Ustavující sjezd. V čem vidím rozdíl mezi touto novou stranou a KSČM, či KSČ před rokem 89? Jistě v ní nebude existovat to, aby si okresní tajemník ze své zvůle ukázal na koho chce a systematicky mu škodil. To se stávalo v KSČ před rokem 89 a podívejte se dnes na OV KSČM ve Znojmě, jak se chová předseda OV a ještě k tomu zneužívá členskou základnu. V tomto vidím ten největší rozdíl.

S pozdravem, V. Mišičák