ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2014 13:13:12 - sarka b.

události 17. listopadu

Co říkáte na včerejší vajíčkový útok na prezidenta a na vysokou účast na demonstraci proti němu? A do třetice, nemyslíte, že prezident nemístně zlehčil celou sametovou revoluci nebo s jeho slov souhlasíte? Já osobně jsem z toho dost v rozpacích

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2014 9:24:32 - Jan Veleba
Házet vajíčka na prezidenta republiky za přítomnosti dalších čtyřech prezidentů pokládám za naprosto bezprecedentní čin, který nebyl zaznamenán v žádné civilizované zemi. Celé stanovisko si přečtěte na této stránce pod názvem „Otřesné, ostudné“.

S hodnocením začátku sametové revoluce s Milošem Zemanem nesouhlasím a pokud se týká vysoké účasti tzv. demonstrantů, tak tomu se vůbec nedivím. Od samého začátku výkonu jeho prezidentského mandátu média proti němu pořádají štvanice, VP televize a rozhlas rovněž a to přiživují mnozí politici. Proti tomu stojí mlčící většina. Ale jen bych se opakoval, přečtěte si prosím moje stanovisko.