ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2014 11:09:56 - Jitka Požárová

spiknutí

Pane senátore,opět začínáte teorii spiknutí?Jako za komoušů stb.Je samozřejmé a v demokracii normální,že někdo organizuje demonstraci.Měl byste hledat problém v chování Zemana,s tím nemohou souhlasit ani jeho voliči.Mě osobně úplně dorazilo jeho koulení očima při besedě se studenty na UK,když hovořili odtatní prezidenti.Je opravdu stále opilej?
Jinak s Vámi souhlasím,co se týká objektivity a štvavosti ČT.Dělejte s tím něco.Např.Radu(všechny)by neměl jmenovat politický parlament!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2014 11:10:24 - Jan Veleba
Paní Požárová, já mám s organizováním demonstrací dost zkušeností. Vedl jsem asi šest zemědělských demonstrací, ale ani jediná nebyla tak dokonale jednotná jako ta na Albertově.

No a pokud se týká koulení očima, tak to promiňte, ale pokud to myslíte vážně, tak nemohu sloužit. Někdo, když soustředěně poslouchá druhého, tak si podpírá bradu, někdo si hraje s perem, někdo i spí a Zeman někdy zkrátka koulí očima. Dělal to vždycky. Nebo si myslíte, že z těch vajec, co po něm ti „demokratičtí demonstranti házeli“ mu vyrobili nějaký vaječný rychlokoňak?

Pokud se týká ČT, tak připravujeme stížnost na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání.