ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2014 13:40:53 - Miris

Pane Velebo,

Vaše odpověď na otázku jak vysvětlit vnukovi vulgárnost pana prezidenta mi nestačí. O výchově dětí přemýšlet nemusíme jak mi radíte. Vychovali jsme své děti tak, že nepoužívají sprostých a vulgárních výrazu ani v úzkém kruhu přátel natož na veřejnosti. Zeptám se tedy jinak: proč se zabývá pan prezident výroky nějakých zpěvaček, kdo ho o to požádal?!?! Nemáme v naší zemi dostatek svých problémů, aby se jejich řešení pan prezident ujal?!?! Jak může prezident země vůbec vyslovit na veřejnosti vulgární výrazy a omlouvat to tím, že jen citoval, už jen to že je vyslovil jsou to na veřejnosti vyslovená sprostá slova a vulgarity?!?! Můžete mi říci jedno jméno někoho z jeho předchůdců (zažil jsem jich sedm), který by se takto na veřejnosti vyjadřoval?!?!?! Když se zahraniční média vyjadřují o vulgaritách a proruském postoji prezidenta České republiky - myslíte si, že jsou proti našemu prezidentovi zaujatá a že je to protizemanovská kampaň?!?! Děkuji předem za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2014 10:56:54 - Jan Veleba
Vážený, je mně to líto, ale nemám dál co dodat.

Snad jen to, že kampaň proti prezidentovi započala prvním dnem po jeho zvolení prezidentem a může udělat cokoliv, všechno bude špatně. Tím neříkám, že nedělá chyby. Už jsem to uváděl mnohokrát, tak ještě jednou – „Užitečný idiot se vrací“ – to je nadpis článku Lidových novin a ten idiot je prezident ČR. Nebo státní vyznamenání. Kolik jich udělil Václav Havel mnohým kamarádům – vadilo to někomu? I on pil pivo, i on kouřil – kritizoval ho někdo?

A házení vajíček na málo pohyblivého prezidenta za přítomnosti čtyř jeho zahraničních kolegů na státní svátek – to nemá v civilizovaných zemích obdoby.

My dva se asi nepřesvědčíme, ale chtělo by to osobní diskusi. Pokud byste měl zájem, jsem připraven.