Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2014 15:09:34 - zlodějiodstop

Dobrý den, pane Rozvorale

Do písmene souhlasím s vaším posledním článkem, i názorem na prezidente Zemana. Mám podobné pocity. Ale zajímalo by mne, jak bude řešeno totální selhání ochranky prezidenta a policie, která měla zajišťovat bezpečnost hlavy našeho státu a zůčastněných prezidentů vůbec? Vždyť stačil v davu jeden psychicky nerušený jedinec, který by hodil místo vejce kámen(ne-li něco nebezpečnějšího) a mohl být malér. Jak je možné, že nedokážeme zajistit bezpečnost oficiálních hostí? Jak je možné, že nad ohrožením našeho, ale i ostatních prezidentů mávneme rukou? S. Heller

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.11.2014 17:21:35 - Radek Rozvoral
Dobrý den pane Hellere. Máte pravdu, že došlo v tomto případě k selhání při zajištění bezpečnosti hlavy našeho státu a podle mého názoru to bylo špatnou součinností ochranky a policie. Hlavně došlo k podcenění za strany policie, která měla na místě minimální počet svých lidí. Mávnout rukou by se nad tím nemělo a já pevně věřím, že se tím odpovědní lidé zaobírají.