ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2014 11:10:54 - krieg

PANE VELEBO

po shlédnutí pořadu hyde park kde ste byl hostem vám musím poděkovat za vaši trpělivost.česká televize je odporné medium sloužící někomu jinému,ale rozhodně ne občanum tehle země.máme vubec šanci změnit to

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2014 10:05:58 - Jan Veleba

Musím vám říct, že něco takového, jako v pátek večer v Hyde Parku jsem ještě nikdy v žádné televizi, natož „veřejnoprávní“, nazažil. A že těch zkušeností už mám bohatě. První podivná věc byla, že moderátor Klepetko přišel do studia na poslední chvíli, asi tak 2 minuty před zahájením živého vysílání. Prý tak pozdě chodí pořád a o něčem to svědčí. No budiž. Co ale bylo naprosto nepřijatelné a s čím jsem se ještě nikdy nesetkal, bylo to, že z režie mně do toho mluvila do sluchátka nějaká žena. Byla evidentně nespokojena s mými odpověďmi a pokoušela se mně moderovat! Když jsem odcházel ze studia, tak mně jeden z techniků vyprovázel nemístnými poznámkami na mou adresu ve smyslu – „zase vidí konspiraci a spiknutí“. Celkový můj dojem byl nedobrý, jako bych byl v nepřátelském prostředí. Takováto je úroveň, tak daleko dospěla „veřejnoprávní“ televize! A pozor, my všichni to platíme! A jedině tudy, neplatit, nepodporovat tuto smečku urvanou z řetězu,vede cesta k nápravě.

Když ponecháme stranou , že veřejnoprávní televize nedodržuje základní princip, a tím je nestrannost, tak její celkové pojetí ve srovnání s ostatními televizními médii velmi zaostává. Když ji srovnám například s TV Prima, tak naprosto neobstojí. Být hostem TV Prima je příjemný zážitek – přátelské chování, korektnost, žádná přezaměstnanost, úcta k hostovi a hlavně - nestrannost. Nic takového vás u nabubřelých matadorů a „mistrů světa“ na Kavčích horách nepotká. Sečteno a podtrženo, je čas změnit NE veřejnoprávní televizi zpět na veřejnoprávní.