Ondřej Liška

  • Jihomoravský kraj
  • Výbor pro evropské záležitosti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2011 20:51:21 - Bismut

Jádro není ani bezpečné, ani ekologické, ani udržitelné, ani ekonomické

Dobrý den, jakožto budoucí prvovolič hledám stranu, za jejíž volbu bych se nemusel stydět. Nepovažuji se za zeleného, ale váš program mi přijde ze všech stran nejpropracovanější, obzvláště jeho ekonomická část sestavená nezávislými odborníky. Na druhou stranu jsem velmi znepokojen vaším dogmatickým odmítáním jaderné energie. Co by se muselo stát, abyste na tuto problematiku změnili názor? Jak se stavíte k termojaderné fúzi a financování jejího výzkumu?
A ještě jeden dotaz: kdy představíte svou stínovou vládu?
Přeji mnoho štěstí do budoucna.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.06.2011 14:09:33 - Ondřej Liška
Dobrý den, děkujeme za pochvalu a ocenění našeho programu. Co se otázky jádra týče, jsme přesvědčeni, že nejde o žádné zelené dogma, pravdu víry, odmítání  jaderné energetiky, ale o zcela racioální postoj. Jádro není ani bezpečné, ani ekologické, ani udržitelné, ani ekonomické. Je-li v českém diskursu něco opravdovým dogmatem, pak je to slepá víra v jadrnou bepečnost a cenovou výhodnost - není tomu tak. Opět jde však o otázku, kteoru lze veli těžko češit v takto malém prostoru, tudíž můžeme nábídnout více informací na následujích odkazech :