ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2014 13:19:18 - Rachell

nekulturní lidé II.

Děkuji za reakci. Znovu jsme si pustila 168 a o nekulturních lidech jste tam mluvil i vy. Mám tomu rozumět tak, že ČT vše zase překroutila obrazu svému? Protože ta věta z vašich úst zazněla a nebylo patrné, že jde o tlumočení Gazdíka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.11.2014 10:09:40 - Jan Veleba
Určitě to překroutili, já citoval Gazdíka. Napište mně prosím do těchto dotazů odkaz, abych se na to mohl podívat a řeknu víc.

Oni udělají pro diskreditaci cokoliv. Píšou o mně, že jsem cvičen v třídním boji a že jsem byl zemědělským tajemníkem OV KSČ ve Žďáru nad Sázavou (Pehe, právo, samozřejmě nebyl, ani nebyl zaměstnán na OV KSČ), srovnávají mnou zorganizovanou podpisovou akci na obranu prezidenta s VŘSR (Mitrofanov, Právo), odvozují, že jsem buran (jeden publicista v MF Dnes, jsem zemědělský inženýr a dále mám vystudovanou sociologii na Fil. Fakultě Masarykovy un.v Brně), atd. Tyto útoky mne jenom utvrzují, že jsem na správné cestě.