ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2014 14:15:55 - Harmm

Dobrý den, pane Velebo, děkuji Vám za Vaši iniciátívu a podpořím jí.

Jak je možné ,že u nás si může dovolit chovat se veřejnoprávní televize jako nenávistný spolek ovládaný TOP09 + ODS. Má obrovskou moc a lidé jsou naštvaní a nedokáží se její zlovůli vůbec bránit. Proč neplní funkci veřejnoprávní televize, ale vnucuje celoplošně celému národu jednostranné zmanipulované informace a postrádala jakékoliv prvky vyváženosti a objektivity. Odmítám podporovat tento protizemanovský spolek plný nenávisti. Nemusím se vším souhlasit co dělá nebo nedělá prezident, ale byl řádně v demokratických volbách zvolen a tudíž to respektuji. Volby jasně stanovily, které strany jak u občanů dopadly. Proč není vyvážený poměr vysílání podle výsledku voleb. V České televizi to vypadá, že volby vyhrál s minimálně 50% Kalousek. Proč jsme nuceni ve veřejnoprávní povrchní, pokrytecké nesmysly, které nejsou v zájmu většiny tohoto národa. Jak je možné , že si dovolí mluvit o prezidentu takových způsobem? Co dělá řada ČT ? Co dělá rada pro rozhlasové a televizní vysílání ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2014 12:44:42 - Jan Veleba
S Vašimi názory nelze než naprosto souhlasit. Já sám mám nyní připravenou stížnost Radě pro rozhlasové a televizní vysílání, podávat ji budu příští týden. Příští týden také oslovím některé další kolegy senátory a senátorky, abych je získal pro podporu v této věci a vytvořil tým pro řešení, plus některé další aktivity, které ale není možné v této počáteční fázi zveřejňovat. V tuto chvíli mám prvních 5 senátorů, kteří mne podpoří.