Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2014 13:06:35 - rrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dehomestující procento

Debata o platech poslanců ukazuje, jak rozdílný / přirozeně / je pohled toho, kdo o platech rozhoduje, jde-li o plat vlastní či druhého. Já pracuji jako primář velkého oddělení největší nefakultní nemocnice v zemi, jsem manažer a vrcholný odborník v oboru , a za poslední 3 roky jsem nedostal přidáno ani 1% platu. Ani dehonestující 1%!!!! Myslíte, že najdu pochopení pro komentáře ze sněmovny včetně těch vaších ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2014 18:26:58 - Ing. Radka Maxová

Vážený pane rrrrrrrrrrrrrrrrrr,

Našla jsem si na netu CO je největší nefakultní nemocnice v republice a vyšla mi Ostrava – City – Hospital.

Jestli máte problémy s vedením Nemocnice, bylo by dobré, abyste je řešil tam. Píšete, že jste vrcholným odborníkem v oboru (medicínském)  a manažer. Jestli pracovní působiště, kde momentálně setrváváte a které podle Vás  není schopno docenit Vaše kvality, pak se ptám, co tam tedy ještě děláte? A pokud jste rodinně či osobně vázán na místo svého působiště a nechcete nebo nemůžete odsud odejít pak se ptám znova. „A co jste udělal, abyste to vše změnil?“

Debata poslanců o jejich platech, které se mimochodem neúčastním, je dobrým lákadlem všech mediálních organizací, jejímž cílem už dávno není přinést kvalitní informaci, ale pořádně lidi „popošťouchnout“, aby se nevěnovali tomu, na čem opravdu záleží. To je například zdraví, to jsou naše děti, to je rodina, to jsou dobré mezilidské vztahy. Ale chápu samozřejmě – i s ohledem na platy – že vše, co činíme by mělo být adekvátně zaplaceno, protože „za dobrý úmysl“ Vám nikdo v pekárně housku neprodá. Takže zkuste pěkně po pořádku popovídat si se svým vedením a následně se např.  pouvažovat o změně působiště.

Radka Maxová