ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2014 15:36:43 - Rachell

168 hodin

Dobrý den, stačí, když si pustíte nedělní 168 (http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin). Reportáž je hned na začátku a vy tam mluvíte od páté minuty. Děkuji za reakci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2014 10:14:29 - Jan Veleba
Tak Rachell, musím Vám poděkovat za toto upozornění a sděluji k němu následující:

Moje vystoupení na Klárově 17. listopadu si můžete celé přečíst na mém webu www.janveleba.cz.

Inkriminovanou větu ČT vytrhla z následující pasáže:

„Víte, co je ale v této situaci nejdůležitější? To, že prezidenta republiky uznávají miliony obyčejných lidí. A právě to je trnem v oku organizátorů mediálních štvanic, kteří se pasují za elitu národa. Cituji: „prezidenta Zemana volila ta méně kulturní část národa“, tak pravil pan Gazdík, činovník uskupení STAN, donedávna opora pánů knížete a Kalouska. 

Možná, že bude potřeba onu „méně kulturní část národa“ probudit. Možná, že budeme muset objet republiku. Chci zde jasně sdělit, že když bude třeba, že zmobilizujeme síly na prezidentovu obranu. Ano nebo ne?“

 Z toho je Vám jasné, jaké metody veřejnoprávní televize používá, kam až dospěla … Místo toho, aby si podala pana Gazdíka, tak „umně“ tuto, významově neofašistickou, větu vlastně přiřkla mně. Naprostá nehoráznost!