Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2014 10:10:08 - Ptáčková

Přijde Vám to normální?!

Gajdůšková ve volbách prohrála, vy ji chcete přesto jako místopředsedkyni strany platit. Za co? Od voleb již není téměř vidět. Nemyslíte, že jde peníze, pokud jich máte nazbyt, využít smysluplněji?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.12.2014 7:52:24 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz.Alena Gajdůšková je až do sjezdu ČSSD místopředsedkyní, z tohoto důvodu zřejmé předsednictvo strany rozhodlo,že bude placena z rozpočtů strany.Přiznám se,že nevím, zda již placena je a jak vysoký plat má.Nicméně tohle je opravdu v zodpovědnosti orgánů strany,jejichž členem nejsem.Obecně chci říci,že sociální demokracie je demokratickou stranou a každý člen může usilovat o jakoukoliv stranickou funkci,pokud má na ní osobní a odborné předpoklady. O každé funkci rozhodují delegáti,jako zástupci členů ČSSD.Žádný funkcionář nemá svoji funkci předplacenou a funkční období trvá dva roky.Důvěra nejen spolustraníků,ale zejména občanů,se buduje velmi dlouho a každá chyba politika může způsobit její ztrátu.A protože politik je člověk,tak je také chybějící.To platí i pro mě nebo i pro kolegyni Gajdůškovou.Záleží na tom,kolik těch chyb je a zda jí ostatní považují za závažné.