ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2014 20:27:45 - petas999

Budoucnost Úsvitu?

Dobrý den,
jaká čeká Úsvit budoucnost podle vás? Jaké jsou vaše osobní politické plány? A kolik procent by mohl Úsvit získat v příštích volbách do PS? Budete opět kandidovat ? Děkuji za odpovědi a přeji hodně štěstí :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2014 18:00:54 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,¨
děkuji za dotazy, pokusím se odpovědět v pořadí:
1) To opravdu netuším:) Samozřejmě si přeji aby budoucnost byla světlá a na procentní body bohatá, realita však není veselá a o důvodech se můžeme dohadovat. Nejsem přesvědčen, že vše co od voleb hnutí udělalo je správné, ale věřím také, že chybami se člověk učí. Do budoucna doufám, že těch chyb bude minimum a také si přeji aby jsme měli mnohem větší prostor v médiích, takový, který si zaslouží voliči, kteří nám dali důvěru.
2) Já jsem politické ambice nikdy příliš neměl, ale pokud něco dělám, tak to dělám s plným nasazením a plnou odpovědností, pokud si voliči budou přát abych je i nadále reprezentoval, tak se opět do politického klání dám, pokud takovou důvěru cítit nebudu pak bez mrknutí oka se vrátím k profesi kterou jsem dělal dříve. Stejně si myslím že každý politik by měl svoji funkci dělat maximálně 2 období za sebou.
3) Jsem přesvědčen, že potenciál hnutí které chce reprezentovat poctivé lidi, kteří chtějí kvalitně žít, vychovávat děti a žít slušným životem, je docela vysoko. Samozřejmě konkurenční prostředí české politiky je velmi tvrdé a nekompromisní. Nabízíme řešení která možná nejsou  nejjednodušší, ale o to jsou účinější. Není to o změnách parametru té či oné daně, ale změně systému. Změně takové, která bude znamenat že hlas jednotlivce má mnohem větší váhu. 
4) Pokud budu mít důvěru jak hnutí tak i voličů, pak ano.
Krásný den, s úctou
Petr Adam