ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2014 20:36:09 - Dodoch

Vrbětice potvrzují žalostný stav Armády ČR, zdecimované a rozložené

Mohl byste mi odpovědět v čem konkrétně stav ve Vrběticích potvrzuje žalostný stav Armády ČR, zdecimované a rozložené? Já bych spatřoval příčiny stavu ve Vrběticích v nekompetentních politicích, kteří si myslí, že všemu rozumí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2014 14:50:46 - Jan Veleba
Mohl a rád. Spíš možná bych ale ten nadpis změnil, že „Vrbětice potvrzují rozklad státu a jeho funkcí“. Nicméně armáda je důležitou součástí státu. Podívejte, munice pro armádu je totéž jako energie pro průmyslový závod. Svěřit skladování munice obskurní soukromé firmě s nejasnými vlastníky, to je neuvěřitelné. Nezajímat se, jak jsou stovky tun této munice skladovány, jaký je tam režim – na území muničáků se prohání závodní terénní auta, jsou tam děravé ploty, to je rovněž neuvěřitelné. Sečteno a podtrženo, pro mne je tento stav žalostný a je zrcadlem, kam až byla armáda ČR dovedena. A nekompetentní politici? Přečtěte si v mém článku chronologii ministrů obrany a dosaďte si za jejich jména jejich profese. Ten poslední je herec. Pokud mne se týká, tak mám síť externích poradců a konkrétně v oblasti armády to je generálmajor v záloze. Stav ve Vrběticích je výsledkem nekompetentních vlád, nekompetentních ministrů a jejich politiky bez jakékoliv koncepce. K tomu všemu je třeba přičíst masové rozkrádání (např. Promopro), z toho pramenící nedostatek peněz na armádní rozpočet a postupné ořezávání organických součástí armády a svěřování soukromým firmám. Toto je podle mne příčina Vrbětic.
Já sám jsem vojnu absolvoval, muniční sklad jsme při dělostřeleckém pluku měli. Něco o tom vím a hlavně vím, že byl ve dne v noci střežen a ty stráže byly kontrolovány. Nepadalo v úvahu, že by se k němu někdo nepovolaný byť jen přiblížil.