RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.10.2010 14:21:30 - jiroh

Nejen Vandas představoval extremismus

Nelitujete odchodu z KSČM? Vaše hnutí v Mostě absolutně propadlo a vás jako kandidáta do senátu porazil i takový extrémista jako je Vandas se svou Dělnickou partají. Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2010 17:38:16 - RSDr. Vlastimil Balín
Odchodu z KSČM nelituji, byl to krok po delším zvažování a nešlo dále jít s lidmi, kteří si nevidí na špičku vlastního nosu a pro své vlastní osobní zájmy, krátkodobý osobní profit (vidím to ješt tak max. na dvě volební období) nejsou sto stranu někam smylu plně vést, ani ji řídit (a to v centru i zde na Mostecku, stačí se jen podívat na web OV KSČM Most a bude Vám jasno, konečně, neptáte se odtud?). Myslím, že asi chtělo podat proti počtům a výsledkům voleb protest, ale nyní je pozdě bychy honit (dost se toho mezi lidmi z okrskových volebních komisí šuškalo!?). Je ale dost humorné sledovat nářky na korupci a manipulování s volebními výsledky na řadě míst ČR, když na Mostecku již druhá, resp. třetí volební kampaň se zde odehrávala jako veřejně organizovaná korupce a uplácení voličů. Pokud jde o mou porážku - ano byla z určitého úhlu pro neznalého dlouhodobé situace drtivá a potupná. Leč neporazil mě jediný extremista Vandas, ale celé extremistické hnutí Severočeši.cz. Jest-li nechce nikdo vidět jak skrytým nacionálně-socialistickým hnutím se toto uskupení stalo a jak se jeho představitelé chovají, pak již nelze pociťovat ani lítost. Dobře nám na Mostecku tak. Procitnutí bude tragické, bude však pozdě. Pracuje zde konglomerát zbohatlých bývalých nomenklaturních struktur, agentů StB napojených na samosprávu jak místní, tak krajskou. To já na to!