Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.12.2014 20:46:40 - V.Koloušek

Sydney

Co říkáte na dnešní útok v Sydney? Je se čeho bát

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.12.2014 15:34:55 - Jaroslav Doubrava
Dobrý den. Ano, je čeho se bát! Proč? Protože se stále třeseme hrůzou z toho, že bychom se vzepřeli Bruselu a zcela razantně řekli, že imigranty z těchto oblastí tu nechceme, dokud před problémy, které přináší, viz Teplice, Modlany a podobně, budeme strkat hlavu do písku a budeme si myslet, že se to vyřeší samo, tak zanedlouho spláčeme nad výdělkem. To se totiž v neztenčené míře týká i těch, které se nám tu úspěšně množí, tedy nepřizpůsobivých.

A Sydney? Nevěřím, že se jedná o akci jakýchsi pomatenců, či pomatence. Ani tady nejsme k takovým hrůzám imunní. Podívejte se, jak vychováváme děti u nás. Podívejte se jaké hry jim jsou předkládány, kolik násilí a dokonce zabíjení v nich je! Můžeme se divit, že se nám množí případy napadení učitelů, násilí na dokonce i vražd spolužáků na základních školách! A co my na to? Zkuste rodiče upozornit na nevhodné chování jejich dětí! A tak bych mohl pokračovat. Zbytečně, určitě to vidíte také tak. Hezké dny Vám přeji. Jaroslav Doubrava