Ing. Veronika Vrecionová

  • ODS
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.12.2014 19:30:28 - žluťásek

potraviny

Kritizovat je vždy jednoduší. Jak byste propagaci českých potravin, zejména nyní, když k nám chodí kvůli sankcím přebytky z různých zemí, řešila vy? Taky se mi nelíbí styl Jurečky, ale aspoň se o něco pokusil. Co jste udělali vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.12.2014 10:00:09 - Ing. Veronika Vrecionová
Spotřebitelská veřejnost bohužel zapomíná, že to byli jako první ministři za ODS, kteří se opakovaně veřejně hlásili k podpoře českých potravin a osobně také jezdili  za výrobci potravin a zemnědělci - producenty surovin k výrobě těchto potravin. Kromě toho se všichni ministři za ODS snažili - a úspěšně, o snížení byrokratické zátěže především menších zemědělců a regionálních výrobců potravin, rozšířily se třeba možnosti prodejů ze dvora. Za podpory ministrů zemědělství za ODS také vznikly první Farmářské trhy i projekt, který jim předcházel a nazýval se "Najdi si svého farmáře". Vyjednaly se také historicky první podpory z EU na tuzemské rybářství a podporu odbytu sladkovodních ryb. Těch aktivit byla prostě celá řada, jenom je dobré, jak je vidět, si je připomenout....